Personlig tilpasset bokpakke

Innholdet i en bokpakke til en låner som leser for unnslippe hverdagen, liker humoristiske fortellinger og apokalypsehistorier.

Ønsker du hjelp til å finne ut hva du skal lese? Da er kanskje en personlig tilpasset bokpakke noe for deg! Enten du ønsker å utforske nye sjangere, eller har lyst til å lese mer mangfoldig, eller du rett og slett vil lese mer av den typen bøker du allerede vet du liker, kan vi på biblioteket lage en skreddersydd pakke til deg med bøker vi tror du vil like.

Fyll ut dette skjemaet, så lager vi en personlig tilpasset bokpakke i løpet av 14 dager som kan hentes på Hovedbiblioteket. Pakken inneholder (som regel) tre utvalgte bøker, i tillegg til et brev med forklaring av utvalget. Du velger selv om du vil lese alt i pakken, bare noe, eller ingenting. Pakken hentes og lånes hos biblioteket på samme måte som annet reservert materiale innen sju dager.

Utvalget i bokpakken til en låner som foretrekker å lese på engelsk, leser for å føle og liker å spille Dark Souls.

Denne tjenesten er beregnet for ungdom og unge voksne. Hvis du er lærer som ønsker å bestille bøker til elevene dine skjer det gjennom skoleposten, og hvis du er en voksen privatperson kan du få anbefalinger ved å spørre de ansatte neste gang du besøker biblioteket.

Trykk her for link til skjemaet