Risoverksted med Karen Pettersen – AVLYST

Avlyst på grunn av økt smitte. Utsatt til høsten.

Velkommen til LES KUNST – et gratis verksted og møtested for unge kreative mellom 15 og 25 år. Vi har skaffet oss risoprinter på Verkstedet og gleder oss masse til å invitere dere til risoverksted 9.juni kl 16-19. 

Risografi er en miljøvennlig trykketeknikk som ligger et sted mellom det analoge og digitale. Den fungerer som en vanlig kopi- og printemaskin men den trykker i silketrykk-kvalitet med et skikkelig fint og unikt resultat. Mulighetene er mange for å trykke alt fra plakater og flyere, infohefter og bøker til foto. Selv om teknikken i utgangspunktet ikke var tiltenkt kunstnere har den de siste 10 årene blitt omfavnet av kunstmiljøet og designere.  

@karentjomslandpettersen er billedkunstner og arbeider mye med collage og montasje som uttrykk. På verkstedet med henne får du ta utgangspunkt i ulike materialer som tegning, tekst og bilder for så å videreføre dette til risotrykk. 

Karen Pettersener aktuell med Vårutstillingen på Fotogalleriet og i utsmykning av Deichmanske bibliotek i Oslo. Hun er også aktuell som en del av duoen @FRØbankenKRS.    

Les mer om Riso på nettsidene til Norsk risoforening

Vi har plass til 10 deltakere på Verkstedet. Meld deg på til leskunst@kristiansandkunsthall.no eller sms til Linda på tlf 92 42 28 94

Arrangementet er ferdig.

Dato

09 jun 2021
Expired!

Tid

16:00 - 19:00