Høstprogram på Verkstedet 2023

Høstprogram på Verkstedet 2023

Programmet for Verkstedet i høst er endelig klart!

Det blir et tettpakket program på Verkstedet i høst. Vi har i samarbeid med LES KUNST og Norsk Forfattersentrum planlagt syv ulike temaer fordelt på tolv dager.

Vi starter allerede neste uke med Fanzineverksted med Karen Pettersen, som er residency-kunstner på Kristiansand folkebibliotek hele september i forbindelse med utstillingen Kunstnerboken: unik og mangfoldig. Kurset holdes onsdag 20. september.

Som tidligere år arrangeres det både Risoklubb i regi av LES KUNST og Sykurs for nybegynnere arrangert av KRSBIBung. Risoklubben er ledet av Åsne Ingersdatter, og blir i høst avholdt de fire siste mandagene i oktober. Sykurset ledes av Linda Fisher-Høyrem og holdes 11. oktober og 1. november.

Onsdag 18. oktober holder RAVN / Liam Eric Bula diktworkshop.

Norsk Forfattersentrum organiserer to verksted hos oss denne høsten. Først ute er tegneserieskaperen Josef Yohannes (som står bak tegneserien The Urban Legend) som skal holde Superheltverksted 25. oktober. Og 8. november skal Ozan Drøsdal lede en workshop i spillutvikling, hvor man får lære om hvordan utvikle gode spillnarrativ.

Og sist men ikke minst skal Skeiv Kopp holde Keramikkverksted 15. og 22. november.

Hvis du er interessert i å delta på ett eller flere av disse kursene er det bare å ta kontakt. Informasjon om påmelding står nederst i venstre hjørne av bildet.