Bøker å kose deg med i jula

Bøker å kose deg med i jula

Her kommer noen kjappe tips til bøker du kan kose deg med i juleferien.

Bildet er lånt fra forfatterens nettside.

This Winter av

Alice Oseman

I denne lille romanen møter vi de kjente karakterene fra Heartstopper, Nick og Charlie. Vi møter også Charlies søster Tori og hun synes julen er vanskelig. Vi får et tettere innblikk i søsknenes liv i julestria.

Finn boka i Bibliofil her.

Under snøen av

Monika Steinholm

Det er snart jul, men julestemninga har drukna under flere tonn med snø. Samtidig er det hjerter som knuses som is og som varmes opp. Gunn prøver å klare seg uten Niklas. Jens prøver å bli forelska i Vegard. Edor har stukket til Brighton og prøver å glemme alt. Boka er en frittstående oppfølger til «Fuck verden» og «Nærmere kommer vi ikke» og tredje og siste bok om Gunn, Niklas, Jens og Edor.

Finn boka i Bibliofil her.

Bildet er lånt fra Vigmostad & Bjørke Forlag
Bildet er lånt fra Gyldendal Forlag

Stargate av

Ingvild H. Rishøi

Ronja og faren bor på Tøyen med storesøsteren Melissa. Det nærmer seg jul og faren har mistet enda en jobb. Derfor må Melissa og Ronja ut å jobbe for å få penger til jul, og faren sitter på puben Stargate. Desember ender opp med å handle om våte votter, provisjon og øl. Men også om tre vise menn, en stjerne og en skog. Stargate er en julefortelling for vår tid: magisk realisme i et juletreutsalg på Tøyen.

Finn boka i Bibliofil her.

The Christmas Wish av Lindsey Kelk

Gwen Baker er nylig singel og håper en familiejul med masse god mat vil redde humøret. Det virker som om alle andre har alt på stell, til og med den kjekke nabogutten har blitt forlovet. Men når julemorgenen kommer innser hun at den samme dagen spiller om igjen, som Groundhog day. Hvordan skal hun komme seg ut av dette? Hun møter Dev som får hjertet hennes helt igjen, men det er ett problem; han husker henne ikke i morgen.

Finn boka i Bibliofil her.

Bildet er lånt fra forlaget.